Ajoneuvot

Moottoripyörät

Onko moottoripyörässäsi liian lyhyt keula? Apua löytyy Norsasta! Pitääkö takarenkaan olla leveämpi? Kysy muutosmahdollisuutta. Eikö jalat yllä satulasta maahan? Madaltaminen onnistuu meillä. Onko polttoaineen kulutus liian suuri? Säädetään se kohdalleen.

Ruisku asennettu ja pyörä ajokunnossa

Kaasuttimet ja kaasutinsarjat

Kaasutinten peruskunnostus on toimi johon sisältyy esipuhdistus, purku, osien ultraäänipesu, osien tarkastus, korjaussarjan tai muutossarjan asennus sekä kokoonpano ja perussäätöjen asettaminen. Talviaikaan huollamme vain jo valmiiksi irrotettuja kaasutinsarjoja. Ajokaudella teemme kaasuttimien säädön toimipisteessämme pyörän käydessä.

BSA moottoripyörän kaasuttimet valmiina CBR:n kaasutin ennen pesua
mutteri_kuvake

Ajoneuvot

Teemme huoltoja, korjauksia, modifointeja ajoneuvoille. Keväisin on ruuhka-aika moottoripyörähuolloissa. Vältä se ja kysy Norsasta talviajan huoltohintoja!


mutteri_kuvake

Elektroniikkatyöt

Erilaiset ajoneuvoelektroniikkaan liittyvät työt ovat ominta osaamisalaamme. Huollamme ja korjaamme miltei kaikkea jolla moottori ja renkaat tai telaketjut.


mutteri_kuvake

MegaSquirt

MegaSquirt-asennukset ovat erikoisalaamme ja olemme totetuttaneet useita projekteja. Asiakkaamme ovat saaneet uutta voimaa koneeseen.


mutteri_kuvake

Erikoiskonepaja

Teemme myös piensarja- ja yksittäiskappaleita. Hoidamme MIG-, TIG-, puikko- ja kaasuhitsaukset. Koneistustyöt tehdään omalla pajalla.


mutteri_kuvake

Materiaalitekniikka

Työstämme komposiittimateriaaleja kuten lasikuitua ja hiilikuitua. Kolhuja saaneet moottoripyörän katteet korjaamme Norsalla uuden veroisiksi.


mutteri_kuvake

Puutarha-apu

Pieni kumitelakaivurimme hoitaa kaapeliojien kaivuun ja muut maatyöt. Tarvittaessa isot puutarhakoneet voidaan noutaa korjaukseen.