Erikoiskonepaja

Metallintyöstö

Levytyöstömenetelminä ovat plasmaleikkaus, erilaiset liitosmenetelmät kuten niittaus tig-hitsaus sekä juottaminen. Teemme valutyöt myös alumiinista ja pronssista.

Sorvaus ja jyrsintä

Koneistukset tapahtuvat tarkkuussorvilla ja vastaavalla jyrsinkoneella. Mitta- ja työvälineet pystyvät alle viiden tuhannesosamillimetrin tarkkuuteen. Materiaaleina erilaiset teräkset, myös karkaistavat, kevytmetallit ja keltametallit. Myös koneistettavaksi kelpaavat muovit kuten POM, nylon ja teflon.

Ruisku imukanavan jyrsintä

Teroituspalvelu

Teroitamme erilaiset terät ja veitset teräviksi leikataan niillä sitten lihaa, partaa tai hiuksia. Meiltä myös sähkö- ja paineilmakäyttöisten leikkurien huolto ja terien kunnostus. Teroitukset onnistuvat suurnopeushiomakoneella ja puhtaasti käsityönä kunkin terän ominaisuuksien mukaan. Myös luistimien teroitus.

Hitsaus

TIG, MIG, Puikko- ja kaasuhitsaus sekä plasmaleikkaus

Hitsaukset tehdään käsityönä. Menetelmä valitaan kohteen ja materiaalin mukaan. Akseleiden ja laakeripesien täyttöhitsaukset ja kokoonpanohitsaukset. Hitsaukset ja asennukset voidaan tehdä tarvittaessa myös asiakkaan luona.

Teräksisten polttoainetankkien ja muiden piensäiliöiden korjaus. Myös BMW:n peltisien bensatankkien korjaus onnistuu meillä.

Mopon startti kollektorin sorvaus Ruisku imukanava koneistettu
mutteri_kuvake

Ajoneuvot

Teemme huoltoja, korjauksia, modifointeja ajoneuvoille. Keväisin on ruuhka-aika moottoripyörähuolloissa. Vältä se ja kysy Norsasta talviajan huoltohintoja!


mutteri_kuvake

Elektroniikkatyöt

Erilaiset ajoneuvoelektroniikkaan liittyvät työt ovat ominta osaamisalaamme. Huollamme ja korjaamme miltei kaikkea jolla moottori ja renkaat tai telaketjut.


mutteri_kuvake

MegaSquirt

MegaSquirt-asennukset ovat erikoisalaamme ja olemme totetuttaneet useita projekteja. Asiakkaamme ovat saaneet uutta voimaa koneeseen.


mutteri_kuvake

Erikoiskonepaja

Teemme myös piensarja- ja yksittäiskappaleita. Hoidamme MIG-, TIG-, puikko- ja kaasuhitsaukset. Koneistustyöt tehdään omalla pajalla.


mutteri_kuvake

Materiaalitekniikka

Työstämme komposiittimateriaaleja kuten lasikuitua ja hiilikuitua. Kolhuja saaneet moottoripyörän katteet korjaamme Norsalla uuden veroisiksi.


mutteri_kuvake

Puutarha-apu

Pieni kumitelakaivurimme hoitaa kaapeliojien kaivuun ja muut maatyöt. Tarvittaessa isot puutarhakoneet voidaan noutaa korjaukseen.