Puutarha-apu

Suosittu pieni kumitelakaivurimme mahtuu ahtaaseenkin paikkaan ja kaivaa salaojat, kaapeliliittymät tai kuopat istutuksillesi.

Pienkonekorjaukset

Onko perämoottorissa tai moottorisahassa ongelmia käynnistyksen suhteen? Pienkoneet saat kuntoon Norsassa.

pieni kumitelakaivuri

Ruohonleikkurin terä tylsä? Norsan Teroituspalvelu hoitaa.

Voimme tarvittaessa noutaa huoltoa tai korjausta kaipaavat isommat puutarhakoneet, kuten päältäajettavat ruohonleikkurit, suoraan asiakkaalta.

Kukkiva omenapuu Auringonkukkia
mutteri_kuvake

Ajoneuvot

Teemme huoltoja, korjauksia, modifointeja ajoneuvoille. Keväisin on ruuhka-aika moottoripyörähuolloissa. Vältä se ja kysy Norsasta talviajan huoltohintoja!


mutteri_kuvake

Elektroniikkatyöt

Erilaiset ajoneuvoelektroniikkaan liittyvät työt ovat ominta osaamisalaamme. Huollamme ja korjaamme miltei kaikkea jolla moottori ja renkaat tai telaketjut.


mutteri_kuvake

MegaSquirt

MegaSquirt-asennukset ovat erikoisalaamme ja olemme totetuttaneet useita projekteja. Asiakkaamme ovat saaneet uutta voimaa koneeseen.


mutteri_kuvake

Erikoiskonepaja

Teemme myös piensarja- ja yksittäiskappaleita. Hoidamme MIG-, TIG-, puikko- ja kaasuhitsaukset. Koneistustyöt tehdään omalla pajalla.


mutteri_kuvake

Materiaalitekniikka

Työstämme komposiittimateriaaleja kuten lasikuitua ja hiilikuitua. Kolhuja saaneet moottoripyörän katteet korjaamme Norsalla uuden veroisiksi.


mutteri_kuvake

Puutarha-apu

Pieni kumitelakaivurimme hoitaa kaapeliojien kaivuun ja muut maatyöt. Tarvittaessa isot puutarhakoneet voidaan noutaa korjaukseen.